Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
amrish basdew - 24-05-2016 20:57:38
Geldzaken & Recht

Is het toegestaan voor een bedrijf om te liegen over hun aanbiedingen?

Ik heb het nu over bol.com. ze zijn momenteel bezig met hun bulk 10-daagse uitverkoop. ze zeggen leuk dat producten voorheen x euro's zijn en nu in de aanbieding zijn, echter zijn de prijzen van hun aanbiedingen even hoog als de normale prijzen op andere sites. apart, gezien bol.com vrijwel altijd een van de goedkoopste is. moeilijk te geloven dat ze normaal spullen verkopen voor 189,- terwijl de concurrent hem altijd al voor 139 verkoopt.

maar goed, dat is geen bewijs dat ze over hun prijzen liegen. dit echter.

ik zocht de msi gp62 2qe-242nl laptop bij de prijsvergelijker van http://tweakers.net/pricewatch/480201/msi-gp62-2qe-242nl.html" target="_blank">tweakers.net op. volgens https://www.bol.com/nl/p/msi-gp62-2qe-242nl-gaming-laptop/9200000051359296/?referrer=advnltwe002012-kou3n4h7l23cy" target="_blank">bol.com was deze normaal voor €999,- te koop, en is hij nu in de aanbieding voor €799,-. echter, als je de prijsvergelijker erbij pakt, zie je dat deze nooit hoger geweest is van €900,-. sterker nog, vlak voordat deze aanbieding begon was deze zelfs minder. ik gok 825 euro?

bol.com is de enigste die dit product bij tweakers heeft staan. dus de prijsvergelijker is de prijs zoals is op bol.com is geweest. dit is gewoon pure oplichterij.

ik voel me hier in het ootje genomen. de hele bulk 10 daagse lijkt gewoon complete onzin te zijn. een stunt om snel wat aan ons te verkopen. en een zeer effectieve. want ze gooien in ons gezicht dat veel producten(bulk)op een gelimiteerde tijd(10-daagse)goedkoop te koop zijn. dan willen we daar natuurlijk van profiteren. dit is gewoon manipulatie. even je klanten voorliegen om snel wat producten te verkopen.

is dit nou echt toegestaan hier in nederland?