Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ku
kurt42 - 27-05-2016 16:36:05
Geldzaken & Recht

Tv signaal over internet?

Beste,

ik heb 2 jaar lang voor thuis een abonement gehad voor tv/internet/bellen bij tele2(heb nu een andere provider). omdat wij veel klachten hadden o.a. met betrekking tot onze internetsnelheid(20mbs). wij hebben hier vaak over gebeld met de klantenservice van tele2 en bij een van deze telefoontjes liet de medewerker weten dat het tv signaal over internet gaat en dat dit 9 a 10 mbs aan bandbreedte kost en dat dit van de afgenomen mbs afgaat.
naar mijn mening is dit gewoon diefstal gezien ik voor beide diensten betaal. ook wist deze medewerker mij te vertellen dat dit niet alleen bij tele2 is, maar op ziggo na alle andere providers dit ook op deze wijze doen.
hoe kan het als ik een abonoment afsluit voor tv/internet/bellen en ik dus elke dienst appart afneem dat de provider mijn bandbreedte gebruikt om het tv signaal bij mij te krijgen? naar mijn menening dient de bandbreedte die de provider nodig heeft om mij tv te kunnen bieden niet mee te tellen bij de afgenomen internetsnelheid gezien er appart wordt betaald voor deze dienst.
ik heb in mijn omgeving bij familie en vrienden dit besproken en er was er niet een die wist dat providers dit op deze manier doen.
kan hier iets tegen gedaan worden?