Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ku
kurt42 - 27-05-2016 16:47:37
Computers & Telefonie

Ongebruikte mbs vervallen?

Beste,

ik heb al verschillende abonomenten gehad met internet op mijn gsm. nou is het zo dat als je niet al je mbs gebruikt deze toch komen te vervallen.
dit  verschijnsel was jaren geleden maar dan mbt beltegoed ook aan de orde. hoe kan het dat als ik een abonoment heb voor een x aantal mbs per maand en deze niet opmaak dat deze toch komen te vervallen. als ik een broek koop en deze een maand in mijn kast laat liggen verdwijnt deze ook niet.
ik heb betaald voor de afgenomen mbs en deze zouden dus als tegoed moeten blijven staan naar mijn mening. net als met bellen zitten er pieken en dalen in het gebruik. als ik mbs over heb dan komen deze te vervallen en als ik dan de maand erop net wat meer gebruik moet ik wel flink bijbetalen.
is hier iets tegen te doen?