Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

WieWatWaar01
WieWatWaar01 - 30-05-2016 14:07:36
Huishouden & Energie

Ervaring met moziaktegels in de badkamer?

Aangezien de kinderen al een tijdje uit huis zijn, is er nu de mogelijkheid om een van de slaapkamers om te bouwen naar een badkamer, zodat we ook boven kunnen douchen. omdat we helemaal vanaf niks kunnen beginnen, hebben we al heel wat ideeën opgedaan van hoe we het eruit zouden willen laten zien.
nu kwam ik heel veel afbeeldingen tegen van mozaïek in de badkamer. zelf vind ik dit er echt heel gaaf en origineel uitzien, maar heb hier verder geen idee van of het bijvoorbeeld extra onderhoud met zich meebrengt, of dat mozaiek na een tijdje misschien lelijk wordt.
heeft iemand ervaring met mozaiek in de badkamer? en is het verstandig om dit uit te besteden, of zou je dit (als je een beetje handig bent) ook zelf kunnen aanleggen?