Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ye
yellow26 - 13-06-2016 19:04:08
Vakantie & Reizen

Dealsandtravel

Ik ben gebeld door dealsandtravel.com voor een aanbieding, waar ik een gratis reis kreeg. ik zou maar € 100,-- kwijt . echter zou ik binnen enkele dagen een email krijgen over alles en nog wat over dealsandtravel en hoe het in zijn werk gaat. dit email heb ik tot op heden niet mogen ontvangen.
op mijn rekeningnr stond bij periodiek betaling dat een bedrag van €100,-- afgeschreven zou worden door dealsandtravel. ik heb dit bedrag geannuleerd. vervolgens stuur ik een email naar dealsandtravel.com dat ik niet mee akkoord ga en dat ik geen email van hun heb ontvangen van niet wist voor wat en waarvoor het precies was. tot op heden heb ik geen antwoord mogen ontvangen. ik krijg vandaag een herinnering/schrijven per email.
mijn vraag is: wat moet ik hiermee?


op 7-5-2016 heeft u telefonisch akkoord gegeven om gebruik te willen maken van de aanbieding van deals and travels. naar aanleiding hiervan heeft deals and travels u de aanbieding per e-mail aan u bevestigd.

aangezien de veertien dagen bedenkingtermijn met betrekking tot de koop op afstand is verstreken en deals and travels geen afmelding heeft ontvangen, dient u uw betalingsverplichting aan deals and travels na te komen. na betaling kunt u uiteraard nog steeds gebruik maken van de aanbieding. 


deals and travels stelt u alsnog in de gelegenheid om het betreffende bedrag € 100,00 binnen veertien dagen na heden te voldoen, zodat u alsnog gebruik kunt maken van de aanbieding en niet met onaangename administratiekosten van € 40,00 te maken krijgt. hieronder treft u een link waarmee u uw gegevens kunt bekijken en direct online kunt betalen.


wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw betaling graag binnen de gestelde termijn tegemoet.


betalen.
u kunt betalen via onderstaande button of via
http://shop.dealsandtravels.com/betalen.aspx?xwwhvbavg-41574" target="_blank">http://shop.dealsandtravels.com/betalen.aspx?xwwhvbavg-41574





http://shop.dealsandtravels.com/betalen.aspx?xwwhvbavg-41574" target="_blank">online betalen