Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Al
AllesWeter90 - 27-06-2016 15:53:08
Winkels & Webshops

Op vakantie met een tent en dan retour sturen, mag dat?

Hi,
 
ik heb een interessante vraag al zeg ik het zelf: een collega van mij heeft http://www.tenten.nl/" target="_blank">hier een tent gekocht vlak voordat hij 1 week op vakantie ging. we raakte in gesprek hierover en hij vertelde dat de tent niet helemaal naar wens was. bij deze winkel heb je altijd recht op 14 dagen recht van retour. mag je deze tent (indien onbeschadigd) dan retour sturen? 

op internet lees ik dit:
"je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wil houden en je mag het proberen net zoals je dat in een winkel zou doen. je moet bijvoorbeeld kleding en schoenen kunnen passen. je mag ook de verpakking openmaken om het product te bekijken, als je dit maar netjes doet."