Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Maikel Kooistra - 12-07-2016 14:36:54
Vakantie & Reizen

UWIS caravanbed gekocht en ben niet tevreden over de afwerking. Wat te doen?

Ik heb een uniek product gekocht. het is het uwis caravanbed. een hoogslaper zodat kinderen rustig kunnen slapen. echter de kwaliteit van de afwerking laat sterkt te wensen over. veel oneffenheden van de coating en de onderlegger is niet goed afgewerkt. voor een product van bijna € 400,00 had ik een betere kwaliteit verwacht. een nieuwe auto koop je immers ook niet met lak schade.
de leverancier wil het product wel innemen (mits in onbeschadigde doos). omruilen heeft geen zin zei hij en hij wil ook geen dozen open maken om de kwaliteit van een ander te controleren. de leverancier/importeur weet dat hij de enige is en dat het de oplossing is om extra slaapplek te genereren in de caravan.

http://www.uwis.nl/" target="_blank">http://www.uwis.nl/

ik wil graag weten wat ik kan doen om een juiste oplossing te vinden.