Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naomi1983 - 21-07-2016 17:03:09
Huishouden & Energie

Afgesloten door Nuon

Goedemiddag,

in april ben ik afgesloten van stadsverwarming en warm water van de nuon. er stond toen een bedrag open van 1450 euro. dat heb ik 2 dagen erna direct voldaan aan de deurwaarder. zij willen mij ondanks de vordering die openstond waardoor ik afgesloten ben betaald is niet heraansluiten en de blokkade eraf halen. bij het afsluiten hebben zij mijn meterstanden opgenomen daarin is naar voren gekomen dat ik binnen een maand 131 gj heb verbruikt. dat is onzettend veel. dat is nu in onderzoek bij de geschillencommisie.

moeten zij mij niet gewoon aansluiten omdat de vordering is betaald en de eindafrekening nog in onderzoek is? dit heeft toch verder niks met mijn vordering van afsluiten te maken? nuon verwijst mij naar de deurwaarder en de deurwaarder verwijst mij naar nuon. wordt de hele tijd van het kastje naar de muur gestuurd maar feit blijft nu wel zit al maanden zonder warm water.

sta ik in mijn recht dat zij mij gewoon moeten aansluiten? of moet ik inderdaad het onderzoek afwachten?