Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Patriciaadelheid
Patriciaadelheid - 23-07-2016 10:19:48
Huishouden & Energie

Lichtoverlast van lichtmast

Sinds 1,5 heeft de gemeente den helder vlak voor onze, kleine, woning een lichtmast geplaatst met twee armaturen. het fietspad dat vlak voor de woning heeft een armatuur dat pal in onze woonkamer schijnt. het tweede armatuur dat naar de weg schijnt geeft ook een enorm licht naar onze woon- en slaapkamer.
sinds het plaatsen ervan hebben wij bij de gemeente verzocht om maatregelen. deze zijn ook toegezegd maar tot op heden gebeurt er dus helemaal niets. want, en nu komt de aap uit de mauw. de lichtmasten zijn geschikt voor provinciale- en hoofdwegen en staan op te geringe afstand van de woning. deze laatste informatie is van de fabrikant zelf.

onze woning wordt uitgelicht als ware wij het rijksmuseum. hoe krijgen wij de gemeente aangezet tot het nemen van actie.  de laatste brieven en mails worden niet eens meer beantwoord.