Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peerspecial - 26-07-2016 14:40:29
Winkels & Webshops

Telefoniese verkoop kortingen bij webshops hoe af te melden?

Ik ben nu onlangs voor de 2e keer benaderd via de telefoon door iemand die een geweldig aanbod presenteerde waarbij ik altijd hoge kortingen zou krijgen op alles wat ik zou kopen - dus bij webshops maar ook gewoonbij winkels (dagelijkse boodschappen en benzine etc..?) dit klinkt natuurlijk heel aanlokkelijk - en ik zou het 14 dagen gratis mogen proberen.  ik zou zelfs een reis cadeau krijgen als ik maar mee zou doen.
gegevens genoteerd etc. en ik zou z.s.m. een bevestigings mail ontvangen van dat "bedrijf".
tot nu toe heb ik geen bevestiging ontvangen maar ik ben bang dat de termijn van 14 dagen langzaam aan het verlopen is en ik dit niet meer kan afwijzen - omdat ik immers geen mail adres heb waar naartoe ik mijn afwijzing kan sturen.  ik heb al eerder bij vodaphone een dergelijk vervelend probleem gehad dus ben daar best gevoelig voor.   heeft iemand hier ervaring mee ? en wat kan ik nu het beste doen ?