Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

S.
S.Y. - 29-07-2016 19:55:32
Geldzaken & Recht

Eigen risico onterecht

Hallo,

ik heb een vraag over het eigen risico. ik heb van mijn zorgverzekeraar een declaratieoverzicht ontvangen waarop staat vermeld het totaalbedrag aan eigen risico over 2015 dat ik dien te betalen. op het declaratieoverzicht staat vermeld dat ik voor het consult een totaalbedrag dient te betalen van afgerond eur 136,- ik heb slechts een consultbehandeling gehad en geen behandeling (het trekken van mijn kies). ook heeft de assistente van de kaakchirugpraktijk een "verkeerde afspraak" voor mij gemaakt, want de afspraak zou eigenlijk een behandelafspraak moeten zijn. dit werd door de kaakchirurg ook op de dag dat ik het consult had tegen mij verteld.

mijn vraag is: hoe kan ik voorkomen dat ik het totaalbedrag voor het consult niet hoeft te betalen aan mijn zorgverzekeraar? is dit met terugwerkende kracht nog mogelijk? ik ben enigzins verrast m.b.t. het declaratieoverzicht aangaande mijn eigen risico.

ik hoor graag welke vervolgstappen ik kan ondernemen.

mvg.