Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pe
Peetje 50 - 22-08-2016 13:19:21
Winkels & Webshops

Wie heeft ervaring met niet betalen bij Deals and Travels?

Ook ik ben erin gelopen en heb het bandje van deals en travels ingesproken. ik wilde er  na afloop van het gesprek meteen weer vanaf en hield mijn emailbox in de gaten.
plotseling werd ook bij mij 100,-- van mijn rekening afgeschreven. ik heb die terug laten boeken.  toen ik opgebeld werd, reageerde ik boos, omdat ik niet de gelegenheid kreeg om van de "aanbieding" af te komen. hij vond dat ik me misdroeg en zei dat hij daarom geen medelijden met me had. of ik wel eens in mijn spambox gekeken had....... daar kijk ik nooit in....en daar was de mail dus in gekomen. eigen schuld, dus betalen maar. op mijn reactie dat ik dat niet van plan was, werd mij duidelijk gemaakt, dat de kosten van incasso en de rechter voor mij zouden zijn. het is hem gelukt me bang te maken... heeft iemand ervaring met niet betalen?