Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

billieboy
billieboy - 22-08-2016 14:52:45
Computers & Telefonie

Onterecht abonnement

Eind juni ontdekte ik dat kpn €25,00 extra boven mijn abonnement in rekening brengt. bij navraag bleek het om een onbeperkte sms dienst te gaan van droisd boosd. daarmee  zou ik via de voorwaarden van een spelletjes app hebben ingestemd. gewoon belachelijk want ik speel geen spelletjes op mijn mobiel. de app is toen eind juni stopgezet via payinfo. door kpn.

desondanks deze opzegging werd er eind juli  weer €25.00 extra afgeschreven.  toen ik om opheldering vroeg zei kpn dat het in juni kennelijk niet was gelukt. toen is via payinfo opnieuw dit abonnement opgezegd. morgen de 23ste wordt er €15,00 extra afgeschreven. kpn heeft mij verzekerd dat er sinds eind juli geen extra bedragen meer worden gedeclareerd.

ik baal hier erg van en vraag mij af wat het verdienmodel is van kpn om de inning te verzorgen van andere mobiele diensten, die via sneeky manieren je aan een abonnement "helpen". waarom houden deze diensten zich niet aan de internet wet en termijnen waarop je bedenktijd hebt.dan kan je nog ingrijpen. 

ik heb de afm hiervan in kennis gesteld en hen gevraagd te regelen dat providers alleen nog hun eigen abonnementen kunnen innen. maar ik wil het teveel betaalde geld terug. wie kan mij tippen hoe dat kan? alvast bedankt