Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JP
JPO08 - 30-08-2016 19:56:46
Geldzaken & Recht

Tegenwerking reintegratie

Persoon in deze casus is aangereden in afrika, zat er als bijrijder naast. reed niet zelf. vele tijd gerevalideerd aldaar en alhier in nederland. haar geheugen is veel voor het ongeluk kwijt. maar psychologische testen (neuro psychologisch onderzoek) wijst uit dat haar uitgangsniveau nog gelijk is en niet achteruit is gegaan. haar werkgever heeft vanaf dag 1 niet meegewerkt aan re-integratie en roept alleen maar, wij komen van je af. psychologische spelletjes worden er gespeeld. uwv heeft een deskundigenoordeel geschreven waarin beschreven staat dat het bedrijf niet heeft meegewerkt aan re-integratie. toch moet zij taken blijven doen uit functieschaal 6 ipv 8. waarop zij bezwaar heeft geschreven omdat dit ook van invloed is op haar loonbetaling en contract, etc.
andere afdelingen geven aan dat deze teamleider dit al eerder heeft gedaan en dat dit toen ook nadelig uit heeft gepakt voor het bedrijf, moesten toen een boete betalen jegens zijn tegenwerking en of handelen. nu is deze persoon ook in zo'n soortgelijke situatie, mensen zien het onrecht gebeuren in het bedrijf maar durven niets te zeggen, bang voor eigen functie / baan. wat kan ik al buitenstaande helemaal op de hoogte van dit probleem hieraan doen, aan dit onrecht. en bovengenoemde personen zijn dan mensen die werken op het gemeentehuis op de afdeling werk en integratie, en dit gaat dan zo met eigen personeel om. ik moet hier nu iets tegen doen. persoon in kwestie geeft aan na 2 jaar moe te zijn en geen strijdlust meer te hebben. wat ook begrijpelijk is. persoon in kwestie loopt nog in ziekenhuizen wegens lichamelijke klachten na het auto-ongeval. hierin heeft persoon in kwestie nog lange weg te gaan, maar daarin kan ze al deze zaken er niet bij gebruiken. dit staat haar verdere herstel ook zwaar in de weg. wie kan helpen, alsjeblieft...