Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frouke15 - 31-08-2016 15:43:40
Geldzaken & Recht

Proefversie TVZ wordt automatisch een abonnement, mag dat?

Hallo,

ik heb een proeversie van het tijdschrift tvz gehad voor een jaar volgens mij kostte dit 10 euro, dit deed ik via de site nursing.
nou is het zo dat de uitgever van dit blad in augustus vorig jaar is overgenomen en er een andere uitgever is.
maar dat maakt mij niet uit, want ik kreeg bericht dat ik nu een abonnement heb aangezien de proefversie is afgelopen. nou is het bedrag 166 euro per jaar..
of ik heb de voorwaarden niet goed gelezen wat ik vaak wel doe of er is wat verandert of er klopt gewoon iets niet. 

ik heb gebeld met de nieuwe uitgever en daar werd gezegd dat zij te horen hadden mee gekregen van de vorige uitgever dat deze proefversie een abonnement zou worden... hier was niks aan te doen.. hij vroeg of ik een student ben waardoor de prijs opeens veel minder is 83 euro voor een jaar. dat scheelt al maar als nog kijk je wel even raar op als je opeens een abonnement hebt afgesloten zonder dat dit je bedoeling is...

iemand nog tips wat ik hier tegen kan doen? mijn bedoeling is om ermee te stoppen en anders voor de studentenprijs te gaan..

alvast bedankt voor een reactie!

groetjes,

f. flonk