Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xo
xorifelse - 08-09-2016 19:12:31
Winkels & Webshops

Non conformiteit Sony Playstation 4 aankoop via Playstation Store

Ik heb een spel gekocht via de playstation store en dit spel vertoont heel veel problemen (bugs) die het spel onspeel baar maken.
het spel in kwestie is in dit geval "7 days to die" die uitgebracht is door telltalegames op die playstation store.

deze problemen zijn o.a. dat de verbinding verbroken word en het spel terug keert naar het hoofd menu waarna je weer opnieuw verbinding mag maken om weer verder te gaan. dit probleem kan zich afspelen tussen de 10 seconden en een paar minuten en als je geluk hebt hooguit 10 minuten.
er zijn nog https://www.google.nl/search?q=7+days+to+die+ps4+issues&oq=7+days+to+die+ps4+issues" target="_blank">veel meer problemen, en dit spel is duidelijk niet goed getest voordat het in de schappen van de winkel is beland.

de game in kwestie heeft tenslotte bewezen problemen waardoor deze niet voldoet aan de verwachtingen die je als consument bij een multi-player titel zou mogen hebben.

nu heb ik contact opgenomen met sony en hun stellen dat ik contact op moet met leggen met de 3de partij (telltalegames) om proberen de probleemen op te lossen en mochten hun geen oplossingen kunnen bieden dat ik met het hun refferentie nummer de koop zou kunnen ontbinden.

alleen wat ik hier niet snap is dat ik als consument een product koop bij sony, hun zijn de verkopende partij en hun zouden als contact persoon moeten dienen. ik als consument heb het recht om contact op te leggen bij de 3de partij, maar hier zijn geen verplichtingen voor.

nu is mijn vraag hoe mijn consumenten rechten conflicteren met de non-conformiteits wet, en welke stappen ik wettelijk verder zou moeten nemen om een juridische uitspraak in mijn voordelen te kunnen laten vallen.