Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

DT
DT - 26-09-2016 16:01:27
Voeding & Gezondheid

Sportschool betaald niet terug

Vanwege een verhuizing(ruim 100 km verderop) heb ik mijn sportschoolabbonement opgezegd. ik sportte al een aantal jaren bij deze sportschool en betaalde altijd voor een jaar vooruit(300 euro).
mijn abbonement is opgezegd per juni jl. en mijn pasje heb ik ingeleverd. er is mij toegezegd dat ik nog 140 euro terugkrijg en dat dit aan het einde van de maand juni op mijn rekening zal worden gestort. 
nou zitten we inmiddels eind september en nog steeds heb ik die 140 euro niet terug gekregen. ik heb hier inmiddels wel 20x over gebeld en elke keer krijg ik excuses en wordt mij verteld dat dit aan het einde van de maand op mijn rekening zal staan. 

nou vraag ik mij af welke stappen ik nog meer kan nemen om toch mijn geld terug te krijgen? aan de telefoon krijg ik het blijkbaar niet voormekaar en ik heb heel erg duidelijk gemaakt dat ik het zat ben en dit geen manier van zaken doen vind.

groetjes desiree