Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Veenstra1
Veenstra1 - 19-10-2016 13:07:40
Geldzaken & Recht

Verzendkosten reparatie ondeugdelijk product

Beste,

in mei dit jaar heb ik 2 lampen besteld bij een webshop om te kijken of deze het licht biedt die ik wil in de woonkamer.

5 maanden daarna bestel ik er 7 lampen bij omdat ik wel erg te spreken was over de lampen. ik heb exact hetzelfde productnummer gebruikt bij exact dezelfde webshop. hiervoor kreeg ik ook 7 exact dezelfde lampen alleen een iets ander armatuur.

bij het monteren is gebleken dat die 7 andere lampen een totaal andere lichtval hebben dan de 2 die ik eerder heb besteld. de lichtval van de 7 nieuwe is echter vele malen mooier dan de 2 eerder bestelde dus ik wil deze graag retourneren.

ik heb contact opgenomen met de webshop en die waren erg coulant en hebben mij direct de optie gegeven de lampjes retour te zenden en daarvoor zou ik 2 lampen krijgen die overeen zouden moeten komen met de 7 overige. dit heb ik dan ook zojuist gedaan.

nu zit ik alleen met € 6,50 verzendkosten die ik bovenop de lampen heb betaald. dit terwijl er naar mijn inziens een ondeugdelijk product is of geen gelijkwaardige kwaliteit heeft.

mijn vraag is: moeten de verzendkosten voor het vervangen van een ondeugdelijk product niet voor de verkopende partij zijn?

met vriendelijke groet,

fam veenstra