Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

temmetje
temmetje - 25-10-2016 12:01:30
Computers & Telefonie

Accepteren of niet?

Twee weken geleden heb ik in de bcc webshop een samsung tablet besteld. de volgende dag ontvangen, en er vol enthousiasme mee aan de slag gegaan. tot mijn verbazing zaten er in de fotogalerij een stuk of 20 kerstfoto's, duidelijk van particulieren. ik ben zo stom geweest om ze te verwijderen, zo van wat moet ik hiermee. het zat me achteraf toch niet lekker, dus heb bcc een mailtje gestuurd, het uitgelegd en gevraagd of het hier mogelijk een refurbished apparaat betrof (overigens was de verpakking verzegeld). kreeg het volgende antwoord: 
"omdat wij helaas niet meer kunnen controleren of het hier inderdaad om een refurbished apparaat gaat willen wij u toch tegemoet komen. indien u dit wenst kunnen wij u een bcc cadeaukaart toezenden ter waarde van € 10,--. mocht u deze wensen te ontvangen ..enz.".
aan de ene kant geven ze min of meer toe dat ik weleens gelijk kan hebben vwb een refurbished toestel, en dan voel ik me afgescheept met een tientje, aan de andere kant ben ik natuurlijk zelf zo stom geweest om het bewijs te vernietigen. wat is wijsheid?