Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Be
Beatnory - 27-10-2016 12:21:09
Geldzaken & Recht

Fit Beheer weigert het Jaarafrekening van de service kosten te geven

ik huur nu al een jaar een kamer in utrecht. de onderhoud en alles rondom de huur wordt geregeld door fit beheer. fit beheer is niet de eigenaar, maar alles ze regelen wel alles. ik heb ook met hun een huurcontract gesloten.

nu gaat bijna de helft van me totale huur naar service kosten. dit vond ik al raar dus ik heb gevraagd voor de eind afschriften. het begin werden me mailtjes genegeerd tot ik eindelijk iets terug kreeg dat ze niet dit soort overzichten maakten. daarna heb ik al een paar keer gevraagd of ze toch dit overzicht kunnen maken maar hier heb ik nog steeds geen antwoord op gehad.

op internet kan ik nergens informatie vinden hoe het zit met de afschriften. er is genoeg informatie voor wanneer ze te hoog zijn maar niet wat je zou moeten doen wanneer de verhuurder ze niet geeft. dus weet iemand wat mijn rechten zijn?

alvast bedankt!