Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
MichelVe - 28-10-2016 10:44:04
Huishouden & Energie

Spijkertjes van spijkerlatten in verspannen tapijt pijnlijk voelbaar

Ik heb onlangs nieuw tapijt laten leggen, en volgens de fabrikant kon dit tapijt het beste verspannen worden.

aangezien dat geen doehetzelf klus is, heb ik met de betreffende winkel afgesproken dat het tapijt door hun gelegd zou worden.

zo gezegd, zo gedaan, alleen hebben we nu het probleem dat rond de drempels, we regelmatig op de spijkers staan. en dat voelt erg pijnlijk. mijn vrouw heeft hier zelfs een bloedende teen aan overgehouden, toen ze eens op blote voeten liep.

ik heb de betreffende winkel hier over gebeld, maar kreeg een norse reactie met "dat dit er gewoon bij hoorde als je tapijt verspant".

daar ben ik het zelf niet mee eens, maar voordat ik opnieuw naar de winkel stap, probeer ik eerst wat informatie in te winnen van experts ;-). verbazingwekkend genoeg kon ik daar vrijwel niets over vinden op internet, dus probeer ik het via deze weg.

dus mijn vraag: is het inderdaad normaal dat je de spijkers zo erg voelt bij tapijt dat verspannen is? of is dat onzin, en is er iets verkeerd gedaan bij het leggen (en zo ja, wat zou dat kunnen zijn?).

edit: spelfout eruit gehaald, en titel aangepast om duidelijk te maken dat het om spijkers van spijkerlatten gaat