Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
caviamax - 28-10-2016 22:48:42
Computers & Telefonie

Telefoon met toetsenbord

Hallo,

whatsapp stopt eind van dit jaar met de ondersteuning van nokia telefoons. ik heb momenteel een e6 en ben dus opzoek naar een nieuwe telefoon. omdat ik een medische aandoening heb zoek ik een telefoon met qwerty toetsenbord. deze zijn schaars en ik vraag me af welk toestel ik het best kan aanschaffen. na wat zoekwerk kom ik op de volgende mogelijkheden:
- htc chacha/samsung chat/text (verouderd dus ik weet niet of die nog lang meegaan)
- blackberry priv (erg prijzig maar het is wel het overwegen waard)
- nokia lumia met een toetsenord

mijn voorkeur gaat uit naar een toestel met ingebouwd toetenbord, bij voorkeur een van de toestellen uit het eerste punt. ik weet echter niet of dit de investering waard is aangezien deze toestellen wat verouderd zijn. wat raden jullie me aan? of zie ik misschien een toestel over het hoofd? whatsapp is het belangrijkste, verder heb ik niet echt eisen.

alvast bedankt voor het meedenken!