Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cw
cwdingj - 28-12-2016 09:19:53
Geldzaken & Recht

Slim fruit

Beste kassa medewerker,

er is door uw programma al verschillende keren aandacht geweest voor de praktijken van slimfruit. door u is geadvisserd om niet tot betaling over te gaan. nu heb ik een bericht van dagvaarding ontvangen. kan ik deze dreiging ook negeren?

ik voeg de mail toe.


 


zutphen, 28 december 2016


 


 






onderwerp




:




slimfruit / edit






dossiernummer




:




edit






telefoon




:




 






online betalen




:




http://debiteur.nederlandseincassocentrale.nl/default.aspx?page=dossierinfo&dossierid=d121627279&u=27298&p=ytzq32io" target="_blank">www.nederlandseincassocentrale.nl/debiteur (inloggegevens: edit






 


 


bericht van dagvaarding
 


geachte heer / mevrouw


 


u bent zowel door slimfruit als door ons diverse keren in de gelegenheid gesteld om aan uw betalingsverplichtingen te voldoen. ondanks betalingsherinneringen voldoet u echter niet aan uw financiële verplichtingen. vanzelfsprekend nemen wij daar geen genoegen mee.


 


namens én in overleg met slimfruit is besloten een juridische procedure tegen u op te starten. u ontvangt een dagvaarding van één van de gerechtsdeurwaarderskantoren waar wij mee samenwerken. u wordt daarbij gesommeerd ter zitting te verschijnen bij de rechtbank. 


 


voor de goede orde wijzen wij u erop dat met een gerechtelijke procedure aanzienlijke proces- en explootkosten zijn gemoeid, welke tevens van u gevorderd zullen gaan worden.


 


indien uw betaling inmiddels heeft plaatsgevonden en wilt voorkomen alsnog geconfronteerd te worden met (na)kosten van de gerechtsdeurwaarder neem dan telefonisch contact met ons op.


 


in overige gevallen kunt u een gerechtelijke procedure en hoge kosten voorkomen door:


 




het hele openstaande bedrag van € 109,19 over te maken




binnen 4 dagen na 28 december 2016




naar rekeningnummer nl42 snsb 0852 5986 53




ten name van stichting derdengelden incasso service




onder vermelding van dossiernummer: d121627279




 


met vriendelijke groet,


 


 


 


nederlandse incasso centrale