Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Le
Leyla1995 - 22-02-2017 20:36:21
Garantie & Verzekeringen

Proces verbaal na ongeluk?

goedenavond,

ik zit momenteel met een probleem.
onlangs heb ik een scooterongeluk gehad waarbij ik in mijn gelijk stond. ik werd namelijk door een automobilist aangereden op een fietspad waar de automobilist niet mocht komen.
doordat mijn been bekneld was waren er politieagenten en een ambulance bij gekomen.
na het invullen van de schadeformulier, beweerde de bestuurder van de auto dat ik door rood had gereden, wat immers niet waar is. 


de agent zei terplekke dat het geen probleem was, want zij zouden een rapport opmaken en hadden camera beelden ter bevestiging dat ik niet door rood reed. 

nu zit ik in een dillema met de verzekering, want die willen niet uitbetalen omdat de automobilist op de schadeformulier had opgescrheven dat ik door rood reed. 

ik heb de proces verbaal direct opgevraagd, tot mijn grote verbazing, staat er in het proces verbaal absoluut niks over dat ik in mijn gelijk stond en dat de ongeluk niet veroorzaakt was door mij, maar door de automobilist. 

ik had direct contact opgenomen met de agent, en die vertikt het om de proces verbaal aantepassen, hij zei dat het alleen bij letselschade wordt vermeld wie in zijn gelijk staat. 

nu weet ik niet hoe ik het verder moet aanpakken? kan iemand mij eventueel hiermee helpen?

alvast bedankt!

mvg, 

leyla