Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
liesbeth1985 - 19-04-2017 15:37:04
Geldzaken & Recht

Woningstichting veranderd erfscheiding

In nov 2016 nieuwe buren gekregen en info gegeven over de gedeelde oprit. (stond geen schutting tussen). helaas dec 2016 kras op auto van buurkindje met de fiets. hebben hun een schutting gezet op de toenmalig bekend zijnde erfgrens. nou huren de buren en hebben wij een koopwoning. ik moest kadaster maar inschakelen om te weten wat de grens was. helaas willen hun de grens weten dus betalen zij die maar. 
ondertussen brief gekregen met tekening wat de maten tussen de woning van hun en de erfgrens moest wezen. bleek maar 5 cm te zijn terwijl zij de hele tijd lopen te roepen 15 cm. 

komt vandaag de woningstichting om het uit te meten en weer zeggen ze dat het meer is. nu kan je als woningstichting niet zomaar meer er van maken dan op papier staat wat notabene die beste man zelf naar mij gestuurd heeft. 

wat kan ik hier nog aan doen??

ik ga geen kadaster op mijn kosten doen. zij wilden het weten waar de erfgrens lag. en proberen zo grond van ons in te pikken.