Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ellencc
ellencc - 07-05-2017 20:36:13
Huishouden & Energie

1 persoon in 5 kamerwoning

Ik woon in een wijk die ca 40 jaar geleden gebouwd is. in die tijd kwamen er jonge gezinnen in met kleine kinderen. die zijn nu allemaal uitgevlogen en de ouders die nu in de 60 tot  ca 80 zijn wonen nog steeds in een woning met 5 of 6 kamers.
ik vind dat er net zo als bij salaris scheefwonen ook gekeken moet worden naar mensen die in een veel te grote woning blijven zitten en de doorstroom voor gezinnen tegenhouden. het is erg asociaal en er zijn wel veel kleine appartementen te huur via woningbouwverenigingen.
voor ik vragen krijg of ik soms een woning zoek en me er daarom over opwind, wij wonen met 2 personen in een 2 kamerwoning en wil hier helemaal geen grotere woning.
als je die mensen vraagt waarom ze geen kleinere woning zoeken zeggen ze dat het of nooit in hun hoofd opgekomen is, of dat ze daar geen zin in hebben. ze zullen ooknooit zeggen dat ze een lage huur hebben, want als er er al zo lang woont is de huur lager dan wanneer je nu gaat huren.
ben ik nu de enige die me hier aan ergert?