Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Andreavb - 23-05-2017 10:00:27
Vakantie & Reizen

Booking.com prijs wijziging na reservering/bevestiging

Afgelopen 21 mei boekten wij via booking.com een vakantie villa voor 16 nachten op fuerteventura. totale verblijfskosten  € 1440,00. wij ontvingen een reserveringsbevestiging van booking.com alsmede via hen een bericht van de accomodatie met het verzoek onze vluchtgegevens, aankomsttijd etc. aan hen door te geven en waarin gegevens stonden over waar de sleutel van de villa op te halen etc. tot zo ver alles in orde, dachten wij! 

gisteren ontvingen wij een email van booking.com met daarin de mededeling dat de eigenaar van de woning contact had opgenomen met ze om door te geven dat de prijzen niet goed in het systeem stonden. de villa kostte geen € 90,00 per nacht waarvoor wij gereserveerd hadden maar € 110,00 per nacht. om tot een "oplossing" te komen hiervoor werd ons, door de eigenaar, aangeboden € 100,00 per nacht te betalen maar dan wordt het voor € 1600,00 alsnog veel duurder dan aanvankelijk aangeboden. wij hebben dan ook aangegeven dat wij niet akkoord gaan en gewoon de afgesproken prijs van € 1440,00 willen aanhouden. hierop (nog) geen reactie gehad van booking.com. 

naar wat wij lezen op de website van booking.com zijn eigenaren/hoteliers zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren van hun prijzen. daarnaast vinden wij het ook geen gevalletje "overduidelijke vergissing/(druk)fout" want dat zou eerder betekenen dat wij voor een onaannemelijke prijs geboekt zouden hebben en dat hebben we niet. andere accommodaties in dezelfde regio hebben vergelijkbare prijzen in dezelfde periode.

wij zijn benieuwd of er mensen zijn met dezelfde ervaring (met name vakantie villa huur) en of dit een slikken of stikken verhaal wordt of dat wij alsnog ons poot stijf kunnen houden v.w.b. de aangeboden prijs.