Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Il
Ili - 10-06-2017 22:50:56
Vrije tijd & Tuin

Schutting op erfgrens

In oktober 2016 heb ik een voormalige huurwoning van een grote woninbouwcoperatie gekocht. het was de eerste woning in het rijtje wat verkocht werd. beider zijden zijn dus huurders,
in de tuin staat een lage schutting waarvan de palen op mijn grond staan. de schutting staat precies op de erfgrens vastgesteld door het kadaster. ik heb eerder overleg gehad met de buren, destijds waren ze akkoord met mijn voornemen de schutting te vernieuwen mits zij er niet aan mee zouden hoeven betalen. 
inmiddels zijn we een tijdje verder, buren al maanden boos op mij aangezien ik hun illegaal geparkeerde aanhanger, gebruikt voor oud ijzer voor mijn deur heb gemeld bij de gemeente. 
de buren hebben hun medewerking opgezegd. ik werd zelfs bedreigd nadat ik gemeld had dat de schutting volgende week vervangen zou worden.
de bestaande palen staan op mijn grond. ik heb voorgesteld de nieuwe palen op de erfgrens te lateen plaatsen, zij kunnen dan hun bestaande schutting op hun eigen grond weer tegen de nieuwe palen aan zetten. dit werd mij dus niet in dank afgenomen. terwijl ik volgens mij toch in mijn recht sta. palen staan nu op mijn grond. schutiing precies op de erfgrond. schutting stort  gewoon in op het moment dat ik de betonnen palen die nu op mijn grond staan verwijder. ik betaal de nieuwe palen op de erfgrens. en plaats de nieuwe schutting op mijn grond. 
kan dit zomaar?