Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
redouanelallali - 15-06-2017 11:59:33
Vakantie & Reizen

Ik moet 65 euro overmaken naar great deals fligts maar ze hebben al me gegevens

Ik werd gebeld door great deals flights en ze zeiden dat ik ooit had mee gedaan aan vragenlijst bij een van de deze winkels ..... maar omdat er een winkel stond waar ik was geweest dacht ik oke ik luister verder. toen het over het winnen van 2 vlieg tickets is dacht ik al van, hier klopt iets niet.
maar omdat ze al me gegevens al hadden incl. rekening nummer, dacht ik dat wel oke was. mensen om mij heen zeiden ook dat leuk was en dat ik verder moest luisteren. en ik met mijn domme kop ging verder met het gesprek en toen hij zei dat er een pakket opgestuurd zou worden, dan kon ik de codes invullen. ik kon zodra ik het pakket had hem terugsturen als annulering, maar ik heb nooit wat binnen gekregen. nu werd ik gebeld dat de annulerings periode voorbij is en ik voor een bepaalde tijd het geld moet overmaken, anders word het naar incasso gestuurd. op het moment weet ik niet wat ik moet doen nu.
ik weet dat ik dom ben geweest maar normale antwoorden zou fijn zijn.