Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bj
Bjorntje123 - 24-06-2017 20:03:33
Computers & Telefonie

Tele2

Beste,
 
vier jaar geleden begon mijn avontuur bij jullie. vier jaar lang goede service en geen problemen . . . tot twee maanden terug.
 
in mijn complete verbazing werd ik op een ochtend wakker met de boodschap: “bedankt dat je klant bij ons bent geweest. je abonnement loopt vandaag af!” met volle moed pakte ik de telefoon erbij om vervolgens welgeteld twee uur lang met tele2 aan de telefoon te zitten. de enige teleurstellende boodschap die ik mocht ontvangen: “sorry meneer, we hebben u per ongeluk afgesloten”. een probleem dat volgens hen binnen 24 uur weer zou zijn opgelost.
 
vooruit tele2, we zijn allemaal mensen en een foutje op haar tijd… dat kan. helaas mocht de welgemeende hulp van tele2 niet baten en zat ik 48 uur later nog steeds zonder mobiele telefonie. na een toch nog hoopvol belletje vanuit mijn kant kreeg ik te horen: “sorry meneer, wij kunnen dit helaas niet meer terug draaien”.
 
fijn! een provider die problemen, die zijzelf veroorzaakt, niet kan oplossen om vervolgens de schuld bij de klant te leggen. in mijn frustratie, en complete verbijstering, besloot ik de laatste twee facturen niet te betalen. mijn tele2 account gaf nu netjes aan dat ik officieel twee maanden in het rood stond. wellicht zouden ze er nu dan wel werk van maken …
 
zoals verwacht ontving ik de maandag erop een fijne brief op de deurmat met de boodschap dat ik nu toch wel spoedig mijn aansluitkosten van €28,- moest betalen om afsluiting te voorkomen. afsluiting? beste tele2 jullie hadden mij al ongewenst afgesloten. mijn tele2 account gaf even later, hoe vreemd dan ook, aan dat ik beide facturen toch zou hebben betaald. eindelijk rust . . . de zaak leek afgehandeld. desallniettemin zonder mobiele telefonie maar afgehandeld.
 
tot de hele mooie dinsdag van 19 juni 2017 en ik een factuur ontving van €960! of ik zo vriendelijk wil zijn de afkoopsom van mijn telefoon af te leggen. een afkoopsom die aan alle kanten rammelt; bedragen die er dubbel instaan en een afkoopsom voor een samsung telefoon? het spijt me tele2 maar ik heb toch echt al jarenlang een iphone.  
 
jullie, jongens van tele2, verdienen een award. een award voor meest slechte klantbeleid 2017. hoe kan het dat jullie een klant laten opdraaien voor kosten die door jullie zelf zijn veroorzaakt? schijnbaar is dit wat jullie goede service noemen.
 
waar trekken we de grens?