Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Di
Dido - 24-06-2017 22:52:45
Huishouden & Energie

Laatste renovatiewerkzaamheden voor oplevering woning

Binnenkort zal ik een pas gerenoveerde huurwoning betrekken. de aannemer is op dit moment nog bezig, maar ik heb geen idee wat het eindresultaat wordt. de keuken, de badkamer en het toilet zien er prachtig uit, maar er zijn nog wat dingen die niet helemaal in orde zijn. inmiddels heb ik contact gehad met de verhuurder en die heeft mij doorgestuurd naar de aannemer. helaas heb ik van hem nog geen reactie op mijn mail of telefoontje gehad.

welke van onderstaande zaken moeten wettelijk in orde zijn voor de woning opgeleverd wordt?
- de vloer is niet overal egaal. er zit een erg onregelmatig 'gat' in de woonkamervloer op het punt waar de ondervloer overloopt van keramieke tegels naar van die stoffen/vilten tegels. dit komt omdat de keramieke tegels op dit overgangsstukje afgebrokkeld zijn.
- de bel van de voordeur doet het momenteel niet en er zit een kier in het onderpaneel van de deur. van buiten is het moeilijk te zien, maar van binnen des te beter. er was een elektrisch systeem om de deur van bovenaan de trap te openen, maar ook dat systeem doet het nog niet.
- de plinten aan de wanden ontbreken nog terwijl aan de gootjes in de vloer duidelijk te zien is dat ze er wel gezeten hebben.

van welke van bovenstaande zaken kan sowieso verwacht worden dat ze nog gedaan worden voor de oplevering?