Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Do
DonnaDamen - 15-07-2017 15:57:13
Vakantie & Reizen

Mag een organisatie zomaar 500 euro borg p.p. vragen?

betreft: klacht borgsom vakantiepark de roompot

samen met een aantal vriendinnen hebben we één accomodatie geboekt bij de roompot. dit was bij het park in renesse, soeten heart.
wij hadden een 8 persoons accomodatie geboekt voor een weekend van vrijdag middag-maandag ochtend. dit was voor de mooie prijs van 442 euro, hier kwam nog een borg van 60 euro bij. wij hebben geboekt op één naam, en geen familie naam (of dit nog invloed heeft gehad weet ik niet..).

één dag later kregen we een bevestiging via de mail (die eigenlijk telefonisch zou komen..). waarin werd vermeld dat de borg voor het huisje anders is, omdat ze problemen hebben gehad met groepen. daarom is volgens de roompot een regeling ingesteld vanuit de gemeenten. dat er een borg wordt gevraagd van 500 euro p.p.... dit zou neer komen op een borg van 4000 euro per huisje voor dit ene weekendje, met een accomodatie van 442 euro. belachelijk vind ik zelf. ook vraag ik me af wat de verhouding is van deze gevraagde borg. mag een organisatie zoveel borg vragen voor een accomodatie van die prijs? nu heb ik mijn boeking direct geannuleerd, het geld wordt terug gestort, wanneer dit zal zijn kon de receptioniste mij niet vertellen. ik kreeg na mijn verzoek een schriftelijke bevestiging via de mail, dit was niet standaard.

ik ben behoorlijk boos over de gang van zaken en wij gaan nu snel opzoek naar een nieuwe locatie. ik heb dit ook over gebracht aan de telefoniste, die leek hier niet echt van onder de indruk. ook enig begrip ontbrak volledig.