Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

De warme douche

Ik wil iemand de warme douche geven.
ik heb een twee weken voor mijn vakantie mijn airco compressor laten reviseren.
direct na inbouwen gekontroleerd,geen problemen.
ik ga op vakantie en op het moment dat ik in kroatie kom word het erg warm en zet ik mijn airco aan . 
maar na ongeveer 10 a 15 minuten ruiken we een zeer verbrandings luchtje.toch nog even 15 minuten door gereden naar de kamping en de volgende dag naar een garagen bedrijf in karlovac in kroatie gereden. heelaas net niet gehaal en afgesleept geworden door de kroatie anwb.(hak) de kompressor was kapot en moest vervangen worden door een nieuwe.heelaas drie dagen op de camping moeten staan in afwachting van de reparatie.dure reparatie bij het begin van de vakantie.
direct een mailtje gestuurd naar de nederlandse airco reparateur en bericht terug gekregen om na de vakantie even te evalueren.
bij terug komst van de vakantie direct contact opgenomen voor een afspraak.
alles uit gelegt met foto,s erbij.
helaas had ik de compressor niet meer meegekregen want dan moest ik extra 60€ meer betalen.de airco specialist hier was zeer coulant en heeft mij het hele reparatie bedrag terugbetaald.hij vondt het ook wel jammer dat ik de compressor er niet bij had,zodat hij  niet kon controleren wat er fout was gegaan.
en daarom wil ik deze airco man en het bedrijf de warme douch geven.