Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

To
Toetertje 10 - 18-07-2017 22:22:40
Voeding & Gezondheid

Helpt Onycosolve tegen schimmelnagels

Heb alles al geprobeerd appelazijn nailner wartner stift (vrij prijzig) kalknagelolie +antischimmelspray in je schoenen en sokken.
trouw bij de pedicure en het word alleen maar erger nu zijn niet alleen mijn nagels aangetast maar ook mijn voeten, word er echt wanhopig van!
de plekken op mijn voeten verbranden bizar in de zon. liever geen flauwekul antwoorden van niet schoon op jezelf want mijn voeten krijgen iedere ochtend en avond net zoveel aandacht als mijn tanden en die zien er prima uit ook al ben ik 60. ben hier nu al 10 jaar mee bezig want alles moet je lang vol houden.
ook mijn moeder had dit misschien zit het dan toch in de genen?? mijn zoon hetzelfde probleem mijn dochter en mijn man hebben het niet.
dus mijn vraag voordat ik weer opnieuw geld uitgeef helpt dit dan?