Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

La
Labiedo - 23-07-2017 15:08:09
Auto & Vervoer

Auto gekocht met veel problemen

Goeiedag allemaal,

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen?

de vakantie stond voor de deur en wilde dus op vakantie gaan met een wat ruimere auto, ikzelf had een golf 5,

via marktplaats kwam ik bij een autohandelaar terecht, ik kon mijn auto inruilen voor een station met wat geld bijleggen.
dit heb ik gedaan met een bijbetaling en ook duidelijk aangegeven dat ik op vakantie zou gaan,

hij gaf aan dat het een goeie auto was.

na een paar dagen kreeg ik al meteen een alarm melding op m'n dashboard, roetfilter,

dus ik bracht hem
naar een garage omdat ik zowiezo altijd als ik een auto koop de olie laat verversen, toen heb ik ook gevraagd wat het lampje aangaf, bleek roetfilter, maar goed garagehouder gaf aan dat het een duur grap was, en dat de kans dat de turbo stuk is ook aanwezig is.

ze hebben gekeken onder de auto en ja lekte olie, volgens garage is dit een duur grap en je kan er niet mee op vakantie gaan.
ik heb toen de auto handelaar gebeld en dit uitgelegd, volgens hem kon ik ermee wegrijden dus was er niets met de auto
mis, waarop ik antwoordde je kan er gewoon meer rijden maar voor hoe lang. na lange gesprek gaf hij aan mee te zullen betalen aan de kosten. maar ik ben toen ook maar meteen naar hem toe gegaan en dat gesprek opgenomen dat hij mee zou betalen aan de kosten,

omdat deze garage op vakantie ging bracht ik hem naar andere garage, ze wilde de roetfilter vervangen en toen hebben ze alles uit elkaar gehaald, bleek dingen vast gelast te zijn aan de roetfilter en turbo was niet goed en aantal sensoren, dit grapje zou me rond de 3000 euro kosten, wat het auto niet waard was volgens huidige garage.
ik heb toen de handelaar weer gebeld, na een kwartier herkende hij mij weer zogenaamd,
en dit uitgelegd dat deze auto veel te veel mankement heeft en het nabij 3000 euro gaat kosten, hij begon al meteen ineens van ik betaal geen cent en duurde lang en hij werkte toen je mee wegreed, ik gaf aan dat je het niet kan zien aan de buitenkant maar dat ik er niet lang en ver mee kan/kon rijden en of ik get niet gewoon kan inruilen terug draaien zeg maar.

mijn auto zou al verkocht zijn, dus ik gaf aan oke dan leg ik m bij je neer dan spreken we een prijs af die ik krijg.

hij gaf aan ja je krijgt geen cent en ja verkocht is verkocht,

het is een dealer/bedrijfje narcis te hoogeveen.

gelukkig had ik het toen meteen nadat ik erachter kwam gebeld en telefonische gesprekken opgenomen en ook toen ik er ter plekke heen ging zijn bevestiging stiekem opgenomen, omdat ik er niet zoveel vertrouwen in had.

mijn vraag is wat kan ik nog doen? valt er wat tegen te doen? of gaat het me alleen maar meer ellende tijd en geld kosten?