Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heijnsbergen - 16-08-2017 17:13:36
Elektronica & TV

Product voldoet niet aan specificatie op verkoopbordje?

Onlangs heb ik een hifi setje gekocht. in de winkel stond op het prijsbordje dat er ook bleutooth opzit. tevreden naar huis en omdat het setje in de keuken kwam te staan en ik alles netjes weg wilde werken moest ik de kabels doorknippen om achter de kastjes heen te kunnen. toen alles aangesloten was en ik het vol trots aan mijn zoon liet zien en vertelde dat er ook bleutooth op zat omdat dat in de winkel op het bordje stond ging hij dit meteen uitproberen, maar helaas het werkte niet de gebruiksaanwijzing erbij maar daar stond er niets over in. op de site van de fabrikant gekeken en inderdaad er zit op dit setje geen bleutooth... een mail naar de winkel gestuurd en na een telefoontje en mailtje later eindelijk een antwoord dat ze niet konden achterhalen of dit inderdaad op het kaartje heeft gestaan en dat ik voor de helft van de winkelprijs een bleutooth ontvanger kon kopen zodat ik deze op de hifiset kon aansluiten. dit zou mij dan € 18,00 kosten terwijl ik geen fout heb gemaakt, alleen omdat ik het apparaat heb ingebouwd en dus de stekkers eraf moest knippen kunnen ze mij geen ander setje geven/verkopen en de set die niet voldoet aan de specificaties op het bordje terug nemen.
wat zijn in deze mijn rechten ik begrijp dat ze het setje niet terug nemen maar ik vindt dat ze de kosten voor de bleutooth uitbreiding volledig op zich zouden moeten nemen omdat hun brodje niet klopt met het verkochte product?
overigens stond er een zelfde setje wat € 10,00 duurder was met bleutooth en nfc maar omdat we geen nfc nodig hebben vondt ik dat alleen bleutooth genoeg was had ik geweten dat er op mijn setje geen bleutooth zat dan had ik dat tientje wel uitgegeven!