Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

supersplid
supersplid - 10-09-2017 11:35:46
Auto & Vervoer

Niet thuis bericht GLS

Op 09/09/2017 een bericht van gls in de brievenbus ontvangen met de mededeling dat ze me niet thuis hadden getroffen op 08/09/2017 voor het bezorgen van een zending .
door de bezorger op het formuliertje aangevinkt "op www.gls-info.nl kunt u binnen 5 werkdagen (ma-vr) kiezen hoe en wanneer u de zending geleverd wilt hebben".
omdat ik toch wel benieuwd was naar de aard van de zending (ik verwacht namelijk niets speciaals via gls) naar de site gegaan en track-and-trace geprobeerd . tot mijn niet geringe verbazing krijg ik de mededeling dat de zending op 08/09/2017 zou zijn afgeleverd , inclusief de naam van degene die volgens gls getekend heeft .het gebruik van het klachtenformulier/vragenformulier op hun site levert ook geen resultaat op , behalve de mededeling dat er tijdens het verzenden (van het bericht) iets fout zou zijn gegaan .
ben uiteraard van plan om met gls te gaan bellen op hun nummer 0900 - 111 66 60 , maar ik vraag mij in alle gemoedsrust af wat hier aan de hand is . en , het belangrijkste van alles voor mij , : kan dit zo maar ? in het systeem invoeren dat er getekend zou zijn door iemand waarvan de naam mij volledig onbekend is zonder vermelding van een (woon)adres van de ondertekenaar ?