Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marien1 - 14-09-2017 22:08:50
Geldzaken & Recht

Hoge boete door niet lezen mijn overheid

Belastingsamenwerking gouwe rijnland verstuurd sinds dit jaar geen aceptgiro's meer per post maar via mijn overheid. dit wist ik niet en ik heb dus niet op mijn overheid gekeken in februari er een aceptgiro is gestuurd. van 10juni tot 15juli ben ik op vakantie geweest, bij terugkomst vond ik zowel een aanmaning (+€7) als een dwangbevel (+€61) in de brievenbus die op 12 juni verstuurd is. ik heb hiertegen bezwaar gemaakt, maar ik kreeg terug dat alle procedures netjes waren doorlopen.
ik vind het heel raar dat het mogelijk is zulke hoge boetes te krijgen voor het niet weten dat je rekeningen alleen nog via mijn overheid ontvangt. 

daarnaast heeft de belastingsamenwerking gouwe rijnland het moment van betalen veranderd van okt/nov (vorig jaar) naar februari, ik verwachtte dus ook geen rekening in februari.

de belastingsamenwerking heeft er ook direct voor gekozen om direct een aanmaning te sturen zonder het sturen van een herinnering. buiten het feit dat ik dit heel ongepast vind bij het invoeren van een nieuw systeem, vraag ik me af of het is toegestaan om geen herinnering te sturen

hebben meer mensen dit probleem? en is het mogelijk dit geld toch nog terug te krijgen?