Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaap0001 - 05-11-2017 12:55:55
Geldzaken & Recht

Incasso

Ik ontvang elke week een brief van wehkamp waarin wehkamp een persoon met een andere naam die op mijn adres zou wonen of hebben gewoond vraagt een betaling te doen voor een bestelling die zou zijn gedaan. ik heb nooit iets bij wehkamp besteld of ontvangen.
de laatste 40 jaar heeft er nooit iemand met die naam op dat adres gewoond.
ik heb eerst op zondag gebeld met de algemene afdeling van wehkamp. daar werd mij verteld dat wehkamp deze meneer kent onder een emailadres waarin zijn naam voorkomt en ook dat wehkamp al langer het idee heeft dat er iets mis is met deze persoon. deze meneer is bij wehkamp bekend onder een mailadres dat geen emailadres van mij is. verder werd mij verteld dat wehkamp deze meneer kent onder een vast telefoonnummer. dat is evenmin een telefoonnummer van mij. de persoon van de algemene afdeling van wehkamp vertelde mij dat ik mij geen zorgen over de brief hoef te maken, want de brief is niet aan mij gericht. ook vertelde hij mij dat ik indien gewenst maandag contact kan opnemen met wehkamp finance. de mevrouw van wehkamp finance vertelde mij ook dat ik de brief kon negeren. het proces van vervolgbrieven kon echter niet gestopt worden volgens haar. inmiddels is de vordering voor het nietszeggende bedrag van beneden de € 22 echter overgedragen aan vesting finance. ik heb meteen een advocaat ingeschakeld, maar vesting finance gaat gewoon door met aanmanen. kennelijk laten zij het aankomen op een rechtszaak. in deze rechtszaak moet wehkamp volgens mij eerst aantonen dat ik degene ben geweest die de contractuele verplichting met wehkamp is aangegaan. dat is onmogelijk en dat weten zij. toch gaan ze door. wat is hiertegen te doen en hoe erg kan het worden?