Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reacteur
reacteur - 22-12-2017 09:15:47
Winkels & Webshops

Tweedehands.nl

Ik heb diverse verzoeken gedaan om mijn account bij tweedehands.nl te laten verwijderen, helaas kan dit niet zonder ondertekende afdruk van mijn profiel en kopie van mij id kaart. volgens "mijn overheid" ben ik dat niet verplicht, maar tweedehands,nl blijft steevast volhouden.
mag tweedehands.nl dit wel?

hieronder de tekst van mijn laatse verzoek:


l.s.


mijn reactie op uw antwoord is als volgt.


ik zou graag het volgende willen weten over uw weigering mijn account te sluiten:


ten eerste:


met welke officiële redenen heeft tweedehands.nl het recht naar mijn id kaart te vragen, is tweedehands.nl een gemachtigde instantie? volgens het antwoord van "mijn overheid" dat ik kreeg, is dit zeker niet het geval en kunt u mij niet verplichten mijn id voor u te kopiëren, dan wel te tonen.


van "kassa" heb ik overigens nog geen antwoord ontvangen, maar zal nogmaals contact opnemen.


ten tweede:


met welke documenten heeft tweedehands.nl de mogelijkheden gegevens van mijn id kaart te controleren? u heeft nu alleen mijn e-mail, naam en wachtwoord. kunt u, of bent u gemachtigd deze bij de overheid te verifiëren?


bij het aanmelden van mijn account is overigens niet gevraagd naar de nu door u gevraagde gegevens en heb het vermoeden dat u nu aan phishing doet om mijn gegevens te achterhalen. in mijn overtuiging kunt daarom op geen enkele wijze mijn gegevens controleren en vergelijken.


ten derde:


ik zeg mijn account op met dezelfde e-mail als waar ik mijn account ben aangegaan, dat moet voldoende zijn.


ik wil mijn account opzeggen omdat ik het lange tijd niet heb gebruikt, dus inactief is en mijn lijst wil opschonen.


ik hoop dat u toch uw besluit wijzigt en mijn account alsnog verwijdert op mijn aanvraag. zonder handtekening, zonder kopie van id kaart, zonder phishing.


m.v.g.


r. h. prins