Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 23-01-2018 13:50:48
Geldzaken & Recht

ING schaft TAN code af.Hoe moeten mensen zonder GSM betalen?

ing gaat de (papieren) tan code afschaffen. dat gaat voortaan met een app!


ik bemerk een lichte paniek bij veel ouderen. ze hebben net met heel veel moeite internet onder de knie gekregen en nu moeten ze "aan de smartphone".


maar.... hun fijne motoriek laat dat vaak absoluut niet meer toe! dat kleine schermpje is al moeilijk, laat staan daar ook nog eens op gaan typen.....


verder is de aanschaf van een smartphone voor hun een onzinnige zet. ze bellen met de vaste telefoon, maar moeten nu wel een smartphone met extra abonnement of prepay kaart erbij gaan nemen, uitsluitend om bij ing te kunnen betalen.


abn, rabo, sns e.d. geven hun klanten een identifier o.i.d. maar ing verplicht klanten zelf een relatief dure smartphone aan te schaffen.


komt er voor deze mensen een oplossing of moeten ze maar overstappen naar een andere bank?