Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anonimus
anonimus - 11-02-2018 12:08:17
Voeding & Gezondheid

Fysiotherapeut annex manueel therapeut die niet weet wat hij doet????

Onze dochter heeft al flinke tijd last van haar heup, benen en rug. via de huisarts werd ze naar een fysio- annex manueel therapeut verwezen.
de behandelingen waren onverdraaglijk en haar klachten werden juist erger en erger.
uiteindelijk is ze verwezen naar een reumatoloog in het ziekenhuis omdat er ook nog andere klachten mee speelden.
de reumatoloog constateerde dat haar heup helemaal vast zat en dat haar ene voet niet goed mee kwam.
om een lang verhaal kort te maken.........via het ziekenhuis is ze nu verwezen naar een specifieke cesartherapeut en ook nog naar een specialistisch centrum voor zolen. beide voeten staan verkeerd door de problemen met haar heup/rug. de problemen met haar voeten kunnen hopelijk opgelost door de aangepaste zolen en de problemen met haar heup worden ook aangepakt door de cesartherapeut maar......
nu blijkt dat een heupbot over haar ruggegraat geschoven is wat uitsluitend veroorzaakt kan zijn door "een trauma".......lees:  grof geweld!
ze heeft geen ongeluk of iets dergelijks gehad.........en is ook niet gevallen. er is in de rechter bil/heup piriformus vastgesteld en  links ischias. door beide aandoeningen zitten zenuwen beklemd en daardoor is haar evenwicht ook verstoord.
ze heeft erg veel pijn maar er wordt aan gewerkt e.e.a. aan te pakken en te verlichten.
de pijnlijke grof geweld behandelingen van de fysiotherapeut annex manueeltherapeut heeft naar alle waarschijlijkheid de verschuiving van het heupbot over de ruggegraat veroorzaakt.........en nu willen we daar een klacht over indienen.......
echter de betreffende therapeut is inmiddels gepensioneerd.........en zijn opvolgster heeft de vaststaande heup helemaal niet geconstateerd en ook niet dat haar voeten niet goed stonden en 1 voet zelfs niet goed mee kwam! heeft iemand een tip waar en bij wie we dit kunnen aankaarten??? bij voorbaat hartelijk dank!