Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shamira - 28-07-2019 11:33:38
Huishouden & Energie

Trillingen latex matras

Ik heb i.v.m. de warmte aan beide zijden van mijn bed een zuilvormige ventilator met afstandsbediening staan die in de warme nachten op volle toeren draaien. ik ga om 12 uur naar bed en zet ze dan aan. na een paar uur(ca 5 uur) begint de matras te trillen (soort vibreren) en geeft dat door aan mijn hele lichaam. ik heb een matras van pure natuur latex. het lijkt een spookverhaal, maar het is echt zo. zet ik de ventilators uit, dan wordt de matras en mijn lichaam langzaam weer rustig. meestal ga ik dan even bewegen, want het voelt eng. eerst dacht ik dat het iets met inductie te maken kon hebben en heb afgelopen nacht maar één vertilator laten draaien, de trillingen waren toen iets minder heftig, maar wel weer aanwezig, zodat ik er weer wakker van werd.
je krijgt vast de neiging om deze vraag niet serieus te nemen, maar misschien heeft iemand daar toch een verklaring voor.