Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
WilhelminaH - 06-03-2024 11:13:04
Huishouden & Energie

Gefrustreerd door zogenaamde 'kindveilige sluiting'

zijn er meer mensen die problemen hebben met het openen van flessen met van die kindveilige sluitingen die je tegelijkertijd in moet drukken en moet draaien?

wij zijn nu een half uur bezig geweest met z'n tweeën om een fles white spirit open te krijgen maar die sluiting is onmogelijk te breken,  de fles is zo slap dat je bang bent dat hij indrukt en alles eruit gulpt als de dop eraf komt of dat de fles zelfs scheurt.


 


voor mensen zoals wij, senioren met arthrose en triggerfinger, is het onmogelijk om dit soort verpakkingen open te krijgen. en er zijn apparaatjes die kunnen helpen met openen van potten en zo, hebben wij ook, maar geen een helpt met drukken en draaien tegelijk.


het heet kindveilig maar ik vind het meer ouderen pesten-sluitingen.

hebben mensen hier tips voor misschien?


 


kan kassa hier niet eens aandacht aan besteden, want wij zullen toch zeker niet de enigen zijn?