Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mikro - 22-06-2005 07:10:12
Huishouden & Energie

Zelf (laten) klussen

op korte termijn wil ik in mijn huis een versteviging boven een raam laten aanbrengen. reden hiervoor is dat de huidige versteviging (ook wel latei genoemd als ik het goed heb) niet het volledige gewicht van de bouw erboven kan dragen (stuk binnenmuur, vloerplaten, binnenmuur bovenverdieping en zolder).


op zich niet eens een hele grote klus, maar wel één om goed over na te denken. de volgende vragen hierover:


- ik ga iets doen aan de bouwkundige staat van mijn huis. zijn hiervoor vergunningen nodig? moet iets of iemand de gekozen oplossing beoordelen? zijn er andere zaken die officieel moeten worden geregeld?


- de klus is te overzien, maar als er iets misgaat kunnen de gevolgen groot zijn. zijn hiervoor verzekeringen af te sluiten? waar moet ik zoal rekening mee houden?


groet,


michiel