hildehilde
door hildehilde Aug 19, 2009 om 21:26
Auto & vervoer

I scription

Ik kan in het donker erg slecht autorijden. Zo'n gele bril is geen optie, die doet niets bij mij. Nu las ik over een nieuw soort techniek nl I scription brillenglazen. Heeft iemand hie al ervaring mee?

1782 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 20, 2009 om 13:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo hildehilde,


Heb er geen ervaring mee. Weet niet wat voori nfo je hebt, maar wellicht heb je iets aan bijgaande info van het seniorennet: dossier 'kijken en zien' (al is het een advertentie).


i.Scription


 


Met vr.gr.

ve
door verwijderd - Aug 20, 2009 om 21:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag hildehilde,


Advies: vraag in elk geval bij 2 onafhankelijke opticiƫns advies, voordat je besluit dit soort glazen aan te schaffen.


Sukses en groeten, ReadAC.

ve
door verwijderd - Aug 20, 2009 om 21:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag hildehilde, alle adviezen ten spijt, maar ga eens naar een goede oogarts, en laat je ogen eens eerst testen op nachtblindheid. Daar hebben ze een speciale test voor, verder kan de oogarts je onafhankelijk een eventueel advies geven. Die gele glazen helpen geen moer. Pure nonsens, of je moet graag geld willen uitgeven, dan is het wat anders.


Succes, Henri

ve
door verwijderd - Aug 20, 2009 om 21:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hildehilde, nog een advies: Ook die nieuwe I scription is nutteloos, je ogen zijn oke of niet. Verder onthoudt ik mij van commentaar hier, (dit is geen fictie)


Mvgr. henri

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d
d hol - May 21, 2024 om 15:33
Huishouden & energie

Vattenfall

vattenfall heeft een fout in de afrekening van mei 2023 gemaakt. ze hebben de meterstanden omgedraaid en daardoor te veel terug betaald.
nu schrijven ze het verschil van 620 euro gewoon per 31 mei 2024 van mijn rekening af.mag dat? Lees meer

anita555
anita555 - Apr 29, 2024 om 21:46
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn hortensia weer tot leven?

Op mijn verjaardag kreeg ik een mooie hortensia voor op mijn balkon. Ik heb hem meteen in een grotere pot gezet, maar dat had ik beter niet moeten doen, want ik had er even niet bij nagedacht dat je moet wachten tot het najaar als de bloemen helemaal uitgebloeid zijn. Nu lijkt de plant dood te gaan. Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer