co
door cors2 Aug 1, 2009 om 20:09
Computers & telefonie

Beltegoed sim only, je denkt goedkoop te zijn????

Vorig jaar sloot ik een sim only abonnement af bij KPN. Voor euro 90 beltegoed betaal je euro 65 abonnementskosten. Je denkt dan euro 90 beltegoed te krijgen. dit is niet het geval. Je krijgt maar euro 65. En dat klopt zegt KPN, want de binnenlandse belminuten worden verrekend binnen de bundel voo 6,5 cent ipv 9 cent per minuut.


Wanneer je echter een sms stuurt, gaat die direct van de bundel af. Bellen naar of in  het buitenland wordt voor de volle prijs in mindering gebracht op de bundel. En is je bundel op, dan betaal je voor je binnenlandse minuten geen 6,5 cent, geen 9 cent, maar maarliefst 15 cent per minuut.


je denkt dus euro 25 goedkoper te zijn met een sim only abonnement, per saldo kan je duurder uit zijn. In het afgelopen jaar heb ik van de veronderstelde korting van 12 maanden van euro 25 maar ca euro 50 gerealiseerd. Wanneer ik gewoon een telefoon had genomen en deze had verkocht op internet, had ik die euro 300 wel gevangen.


KPN zegt dat het allemaal klopt. meneer, u heeft het niet begrepen. U krijgt geen korting, u heeft een andere abonnementsvorm zo werd mij verzekerd. De ingediende klacht blijft eindeloos liggen. Bij klantenservice zeggen ze een email gestuurd te hebben, ik kreeg niets en nogmaals sturen, dat doen ze niet bij KPN.


Sim only goedkoper? misschien, wanneer je alleen nederlandse belminuten hebt, niet als je smst of naar 0900 nummers belt of naar of in het buitenland. In al deze gevallen mis je de korting en betaal je al snel veel meer dan je wilde.


Is deze werkwijze bekend bij anderen??

597 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Aug 1, 2009 om 20:24
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Ik ben niet helemaal bekend met dit soort abo maar zag wel dat er E 24,95 aansluitkosten gelden, dus dat zou het verschil 90/65 verklaren lijkt me.


Dat het buiten bundel bijna dubbel zo duur is veelal altijd het geval en de `buitenbundel tarieven` staan duidelijk vermeld ook bij de specifikaties...


Succes,


 

co
door cors2 - Aug 1, 2009 om 20:27
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

de aansluitkosten zijn eenmalig. Het gaat om een maandelijkse korting van euro 25. overigens zijn de bedragen allemaal ex BTW.

stacey
door stacey - Aug 1, 2009 om 20:31
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

ik zag groot aantal sim only`s maar geen voor het bedrag dat je noemt. Je hebt toch een contracht/voorwaarden, wat staat daar precies in dan ?


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

ma
martin60 - May 15, 2024 om 11:53
Vakantie & reizen

Geschil met booking.com

Goedenmorgen
Wij hebben in december en januari een trip gemaakt door Spanje en hierbij meerdere malen via booking.com de hotels en appartementen geregeld want je komt bijna niet om ze heen.
Echter bij het boeken van een appartement en de betaling bleek opeens dat ik toen ik daar voor de deur stond ook nog de eigenaar 300 borg moest gaan betalen en maar moest afwachten of die dan de sleut ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer