el
door elcamion Jun 23, 2010 om 08:56
Computers & telefonie

Kleine bestanden downloaden mislukt

Ik heb een trage internetverbinding. Het downloaden van een klein bestand (ca. 80 kb) vanuit mijn mail lukt niet, terwjl een groter bestand van > 1 mb wel lukt. bij een snellere verbinding gaat alles gewoon goed. Wie weet een oplossing zodat ik gewoon kleine bestanden kan downloaden en de langzame verbinden (goedkoop) kan behouden?

1949 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Jun 23, 2010 om 10:03
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


Hallo elcamion,

Wat je schrijft klinkt wel een beetje tegenstrijdig. Dat je met een trage internetverbinding wel problemen hebt met kleine bestanden en juist niet met grote bestanden. Ik zou het eerder andersom verwachten.

Daarnaast heb je het over 'Het downloaden van een klein bestand (ca. 80 kb) vanuit mijn mail lukt niet....'. Wat bedoel je daar precies mee? Wat zijn dat dan voor bestanden? Zijn dat bijlagen die bij de mail zitten?
Als het een bijlage is en je hebt de mail opgehaald, dan heb je dat bestand ook al gedownload en hoeft er dus helemaal niets meer gedownload te worden. Krijg je verder nog een foutmelding te zien? En zoja, welke?

m.vr.gr. Freya

el
door elcamion - Jun 23, 2010 om 10:24
4 Antwoorden / 2 Vragen
0

Beste Freya,

Het zijn gewone word-bestandjes en dergelijke. Het zijn inderdaad attachments. Het punt is dat ze niet geopend of opgeslagen kunnen worden. De pc gaat wel bezig met het openen maar vervolgens gebeurt er helemaal niets, terwijl bij grotere bestanden je een duidelijke voortgang ziet.

Groet,

El Camion

freya
door freya - Jun 23, 2010 om 10:34
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


En die grotere bestanden zijn dan ook 'Word bestanden'? En zoals ik al aangaf, als het bijlagen zijn, dan heeft het niets met het downloaden te maken, maar lijkt het mij eerder een beveiligingskwestie.
Word-documenten kunnnen allerlei narigheid als virussen bevatten en worden (afhankelijk van het gebruikte e-mailprogramma) vaak geblokkeerd.

Welk e-mailprogramma gebruik je? En zijn die 'Word documenten' wel te vertrouwen? En als je met je rechter muisknop op zo'n bestand klikt en voor opslaan kiest, krijg je dan een foutmelding? En zoja, welke?

Freya

la
door lannasilva - Jun 23, 2010 om 12:11
8 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ik ga even uit van een andere invalshoek. Wellicht gebruikt U een oude versie van Word en kan deze de nieuwere bestandjes niet aan.

Ik heb verder geen concrete kennis hiervan, maar wellicht kunnen de andere panelleden hier wat mee.

el
door elcamion - Jun 23, 2010 om 13:30
4 Antwoorden / 2 Vragen
0

Beste Freya en Ianassylva

De word bestanden zijn gewoon te vertrouwen daar ik ze zelf heb gemaakt en vanaf een andere plek naar mijn mail toestuur. Ook de grote bestanden zijn ook eenvoudige pdf of word bestanden. Ik gebruik webmail (yahoo) waarmee je volgens mij nog wel de bestanden moet downloaden. De bestanden worden vooraf door mijn virusscanner gecontroleerd waarbij ik bericht krijg dat het geen virussen bezit.
Ook een verschil in versies kan het niet zijn daar ik anders ook conversieproblemen zou moeten hebben indien ik bestanden meeneem op de usb-stick en dat is niet het geval.

Groet,

El Camion

fotoflex
door fotoflex - Jun 23, 2010 om 16:37
67 Antwoorden / 6 Vragen
0

elcamion,

gebruik je een downloadmanager, zoals Orbit?
Zo nee, probeer dat dan eens.

el
door elcamion - Jun 23, 2010 om 18:04
4 Antwoorden / 2 Vragen
0

Beste Fotoflex,

het heeft geholpen. Met orbit geen problemen meer. Dank wel.

El Camion

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer