merlijn2005
door merlijn2005 Sep 3, 2014 om 17:04
Computers & telefonie

Oud apparaat

Ik heb bij Ziggo een Decoder van Samsung gekocht bij afsluiten van een nieuw abonnement. Deze decoder ging binnen drie weken inherstel kapot. Ziggo zou een nieuwe sturen. Tot mijn verbazing is dit een gebruikt apparaat en staan er oude opnames op. Ik heb volgens mij toch recht op een nieuw excemplaar of heb ik dat verkeerd en ben ik verplicht om een gebruikt apparaat te aanvaarden?

636 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Sep 3, 2014 om 17:35
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Natuurlijk hebt u recht op een nieuwe.

Ziggo heeft toch een forum? Dien daar een klacht in.

costnix
door costnix - Sep 4, 2014 om 10:28
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

U heeft rechtop een werkend apparaat en dat heeft u van Ziggo gekregen. Het hergebruik van een teruggegeven apparaat scheelt weer een hoop gronstoffen.

he
door hetty1950 - Sep 4, 2014 om 11:13
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

beste merlijn
dat is mij ook overkomen in november 2013 kreeg ook een decoder na een week was hij kapot gebeld werdt mij verteld lag aan de kabel kreeg een nieuwe kabel maar niks toe ik de decoder goed bekeken had zag ik aan de achterkant dat de ingang van de kabel beschadigd was heb weer gebeld en zei dat het een gebruikten decoder was.
de medewerker zei als dat zo is dan stuurt u hem op en krijgt u een nieuwen als wij hem ontvangen hebben en het is waar sturen wij een nieuwen binnen drie weken daar ging ik niet mee akkoord eerst een nieuwen en dan stuur ik de ouden op dat was goed binnen een week had ik een nieuwen recorder je hebt een jaar garantie een na een jaar is hij je eigendom.
en NEE JE HOFT GEEN GEBRUIKTEN DECODER TE ACCEPTEREN.
maar je bent niet de enigen waar ze dat bij flikken.
hoop dat ik je hier mee geholpen heb ,maar houd je poot stijf ze proberen wel wat anders en ik hoop dat je papieren nog heb van de decoder daar staat alles in.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer

Ki
Kim92 - May 13, 2024 om 19:41
Vakantie & reizen
Misleid bij hotel boeking

Misleid bij hotel boeking

Vanavond wilde ik een hotel boeken op Ameland, één overnachting op 28 juni. Mij werd een prijs geboden van €116,50 (dit lijkt overigens een aanbieding te zijn omdat een prijs van €176,50 is doorgehaald). Als ik de boeking wil afronden is de totaal prijs ineens €191,50 geworden zonder dat wordt uitgelegd waar de verhoging van €75 vandaan komt. Kan dit zomaar? Dit is misleidend. 
Ver ... Lees meer

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer