kenwel2
door kenwel2 Nov 7, 2009 om 21:09
Computers & telefonie

Telfort prepaid opwaarderen lukt niet

Heb prepaid kaartje van Telfort, ergens in Juni nog opgewaardeerd, als ik 1244 bel, kom ik niet in het menu om op te waarderen, opvragen tegoed werkt wel: Geldig tot 4 April 2010, heb wel het prepaidkaartej even in een ander (simlockvrij) mobieltje geplaatst, maar daar kun je zelfs nog niet eens een menukeuze doen als je 1244 belt, in de nokia gaat het werl, in de sony gsm gaat het met geen mogelijkheid, wat is hier aan de hand? Ook opwaarderen via internet al gekeken, maar daar kun je helemaal niets mee (op dit moment) wegens werkzaamheden aan de site van ze. Is Telfort nu zo'n slechte prepaid aanbieder, en als dat zo is, welk is een betere provider om prepaid te nemen, ook met betrekking van opwaarderen, alsook de geldigheid van het beltegoed? Hartelijk dank alvast! Groeten, Henri

1859 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 7, 2009 om 23:19
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Henri,

Of Telfort slecht is, zou ik niet weten (geen ervaring mee)
Zelf heb ik al jaren prepaid van T-Mobile en heb daar eigenlijk nog nooit problemen mee gehad. (bijna overal bereik)
Minimaal €10 opwaarderen en het beltegoed is onbeperkt geldig, mits je 1 keer in de 6 maanden gebruik maakt van het toestel.
Ik waardeer altijd via de bank op, je belt dan 1244 en je geeft een pincode op en geeft dan aan voor hoeveel je op wilt waarderen, en klaar is Dirck.

Mijn ouders hebben Hi van KPN en hebben daarmee ook bereik op de camping, waar andere providers bijna geen bereik hebben.
Volgens mij is het beltegoed van Hi ook onbeperkt geldig.

Groet, Dirck

ve
door verwijderd - Nov 8, 2009 om 00:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Toch niet toevallig een ABN Amro rekening?

ve
door verwijderd - Nov 8, 2009 om 09:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hartelijk bedankt Birdies en Dirck! Ga een andere betere provider voor mijn vrouw haar prepaid zoeken, Telfort heeft de voorwaarden per 20 July jl. zodanig veranderd, dat Telfort de boom in kan wat ons betreft! We maken het tegoed van een eurotje of 10 nog op, en basta! Beiden een duim voor de tips, mbt. ABN Amro, dat wist ik, krijg je namelijk te horen als je tracht op te waarderen, hopelijk is dat duimengedoe gelukt. (Ook al vindt ik het nog steeds achterlijk, kinderachtig, en spelltjesgericht-achtig, maar ja, dat ligt aan de 'experts' die dit (mede) bedacht hebben, it's all in the game (voorlopig nog dan) Over een tijdje komt dit persoon wél met een mening over dat héle punten gelazer op deze site. aub even geduld...Bedankt, en Houdoe, zeggen wij dan in Broabant!

ve
door verwijderd - Nov 8, 2009 om 10:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag henri,

Je schrijft: Over een tijdje komt dit persoon wél met een mening over dat héle punten gelazer op deze site. aub even geduld...

Mijn advies is: kom nu al met jouw mening en formuleer verbeteringsvoorstellen. De komen weken worden door de ontwerpers van deze site nog allerlei verbeteringen aangebracht en bugs weggewerkt. Een te late reactie is het paard achter de wagen spannen en dat lijkt me niet de bedoeling en vrij zinloos.

Met vriendelijke en collegiale groet, ReadAC/Ton.

ve
door verwijderd - Nov 8, 2009 om 12:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Read, bedankt, Groeten, Henri

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 14, 2024 om 10:47
Computers & telefonie

Windows life mail mappen verdwenen

Ook goede morgen,ik gebruik windows life mail,en ja,ik weet het,dat is oud,maar werkt nog prima
Echter nu zie ik de submappen plots niet meer bij het hoofdaccount
En ik snap dat ik iets verkeerd heb gedaan,maar ik had ze heel graag terug
Ze zijn schijnbaar niet weg,maar onzichtbaar
Ik draai onder windows 10
Ik hoop en duim dat iemand een makkelijke oplossing weet
Beda ... Lees meer

Ki
Kim92 - May 13, 2024 om 19:41
Vakantie & reizen
Misleid bij hotel boeking

Misleid bij hotel boeking

Vanavond wilde ik een hotel boeken op Ameland, één overnachting op 28 juni. Mij werd een prijs geboden van €116,50 (dit lijkt overigens een aanbieding te zijn omdat een prijs van €176,50 is doorgehaald). Als ik de boeking wil afronden is de totaal prijs ineens €191,50 geworden zonder dat wordt uitgelegd waar de verhoging van €75 vandaan komt. Kan dit zomaar? Dit is misleidend. 
Ver ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer